Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πυροβολισμοί, καταδίωξη και σύλληψη πατέρα και γιου στα Λεχαινά!


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
(17/12/2014 18:45)
Κάτι από… άγρια Δύση και Μπρονξ θύμισε τις προηγούμενες ημέρες η περιοχή των Λεχαινών, αφού σημειώθηκαν πυροβολισμοί, απειλές κατά αστυνομικών και συλλήψεις πατέρα και γιου από τα Λεχαινά το
απόγευμα της Τρίτης  στην Εθνικό Οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος των Σαγεΐκων ύστερα από χολιγουντιανή καταδίωξη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 41χρονος γιος πυροβόλησε με την καραμπίνα του πατέρα του έναν συγγενή του στην περιοχή των Λεχαινών το απόγευμα της Δευτέρας, δίχως ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Το παρ’ ολίγον θύμα κατήγγειλε το συμβάν και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λεχαινών κατευθύνθηκαν στο σπίτι του 41χρονου για να τον συλλάβουν.
Όμως, ο 87χρονος πατέρας και ο 41χρονος γιος αποδείχθηκαν… οργανωμένοι και προετοιμασμένοι, καθώς ο γιος απείλησε τους αστυνομικούς με την καραμπίνα και κατάφερε να τους απομακρύνει.
Καταλαβαίνοντας όμως τα περιθώρια είναι στενά, το… παρ’ ολίγον φονικό δίδυμο επιβάστηκε στο αυτοκίνητο και «γκάζωσε» για την Αχαΐα.
Οι Αστυνομικοί, όμως, επιτηρούσαν διακριτικά το σπίτι τους και τους ακολούθησαν για να τους ακινητοποιήσουν. Κάπου εκεί ξεκίνησε μια «τρελή» καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών.
Το… σπαγκέτι γουέστερν έλαβε τέλος στο ύψος των Σαγεΐκων με τη συνδρομή της Αστυνομίας Αχαΐας, όπου εκεί πατέρας και γιος επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάνουν αναστροφή αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο οπλισμένο με δύο φυσίγγια, εννέα φυσίγγια, έναν κάλυκα και έξι ναρκωτικά δισκία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
patrisnews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...