Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ρατσιστική επίθεση στο δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης - "Δυστυχώς δεν έχουμε Έλληνα δήμαρχο . . ."


nampil
Για πρώτη φορά αντίκρισαν σε έξαλλη κατάσταση το δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα. Αιτία, στάθηκε η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από πολίτη της περιοχής και
υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Λαϊνά στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μοράντ άκουσε από τον συγκεκριμένο πολίτη να του λέει πως δεν είναι ηγέτης για το δήμο και πως «δυστυχώς δεν έχουμε Έλληνα δήμαρχο που θα είχε λύσει το «γόρδιο δεσμό».
Τα παραπάνω ειπώθηκαν με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης για το θέμα της δυσοσμίας και των προβλημάτων που υπάρχουν λόγω της λειτουργίας μονάδας επεξεργασίας υπολειμμάτων κρέατος στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων. Για το σκοπό αυτό μάλιστα συγκεντρώθηκαν περίπου 100 κάτοικοι από την περιοχή, οι οποίοι και ζήτησαν από τον δήμαρχο με επιμονή να κινηθεί νομικά κατά της μονάδας. Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, απάντησε πως για το θέμα έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και η Διεύθυνση Υγιεινής για να πραγματοποιήσουν έλεγχο. 
Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση, η συνεδρίαση διεκόπη και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να πέσουν οι τόνοι. Οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
ds lex1
ds lex2

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...