Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

                                                                         Πύργος
Ένα κριάρι που είχε στην κατοχή του και συντηρούσε σε αγροτική θέση στην περιοχή Βιδιά Πύργου, αφαίρεσαν από 56χρονο άγνωστοι δράστες.
Η αξία του ζωντανού σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ ενώ οι άγνωστοι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ανδραβίδα
Το ΙΧ Επιβατηγό αυτοκίνητο μάρκας Hyundai ενός 31χρονου από την περιοχή της Ανδραβίδας έκλεψαν άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα. Το όχημα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ενώ οι άγνωστοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, κατάφεραν να το θέσουν σε λειτουργία και να εξαφανισθούν με αυτό.
Βάρδα
Δύο άτομα συνέλαβαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, στην περιοχή της Βάρδας, οι οποίοι είχαν καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων. Πρόκειται για έναν 51χρονο από τη Μανολάδα και έναν 40χρονο από την Βάρδα για τους οποίους είχαν εκδοθεί καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βάρδας και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας αντίστοιχα για τον μεν πρώτο με ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ και για τον δεύτερο ποινή φυλάκισης ενός μήνα.
Ηλεία
Με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 9,5 γραμμαρίων, που είχε σε μία νάιλον συσκευασία στο σπίτι του, συνελήφθη ένας νεαρός σε περιοχή της Ηλείας. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο φερόμενος ως δράστης απέκρυπτε στην οικία του ποσότητα κάνναβης, διενήργησαν έρευνα με αποτέλεσμα να εντοπίσουν την ποσότητα των ναρκωτικών. 
Κυλλήνη
Τη στιγμή που ο 54χρονος ιδιοκτήτης ξεκουραζόταν στην οικία του στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, άγνωστοι δράστες, έκλεβαν το κατάστημά του, το οποίο βρισκόταν στον κάτω όροφο ανενόχλητοι.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα όταν οι άγνωστοι, έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και εισήλθαν μέσα στο χώρο του καφενείου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Από εκεί οι δράστες, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το συρτάρι που περιείχε, σύμφωνα με τον 54χρονο ιδιοκτήτη, το ποσό των 100 ευρώ σε κέρματα.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 54χρονος, σύμφωνα με πηγές, άκουσε θορύβους στον χώρο του καταστήματός του ωστόσο μόλις βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι συνέβη το μόνο που πρόλαβε ήταν να απομακρύνεται ένα ΙΧ επιβατηγό. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, διενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών. 
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...