Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Κλοπή στα γραφεία του Πανηλειακού
Σπάζοντας την πόρτα των γραφείων του Πανηλειακού στον Πύργο κατάφεραν να εισέλθουν στο
χώρο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια οθόνη και το ασύρματο τηλέφωνο με την συνολική τους αξία να ανέρχεται στο ποσό των 1.500 ευρώ. Επίσης, οι άγνωστοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αφού παραβίασαν τα συρτάρια των γραφείων βρήκαν και πήραν πέντε λογιστικά βιβλία της ομάδας του Πανηλειακού και άγνωστο αριθμό τιμολογίων αγοράς – πώλησης.


Έκλεψαν το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο που υπήρχε ακινητοποιημένο σε χώρο καταστήματος στην περιοχή του Πύργου, επέλεξαν να κλέψουν άγνωστοι δράστες που κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο. Το ΙΧ επιβατηγό που βρισκόταν εκεί, ήταν ότι καλύτερο για τους επίδοξους κλέφτες ωστόσο πέραν αυτού από το κατάστημα αφαίρεσαν και τέσσερις ζάντες με τα λάστιχα συνολικής αξίας 500 ευρώ.


Τον είδε να τον κλέβει

Να μπαίνει ένας άγνωστος μέσα στο αγρόκτημά του με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο και να αρπάζει διάφορα αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα, είδε ένας 62χρονος από την περιοχή της Μυρτιάς. Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, που πλέον αναζητεί τον δράστη τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 
 Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...