Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο μικρός Μπέν απήχθη από Πυργιώτη ΡΟΜΑ ; - Τι αποκαλύπτει η Α. Νικολούλη και η Espresso


mpen
Έλληνας επιχειρηματίας που βρέθηκε στη φυλακή για οικονομικούς λόγους, αποφάσισε να μιλήσει 24 χρόνια μετά. Ο άνδρας ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, απήχθη από Ρομά.
Τη σημαντική αυτή πληροφορία επεξεργάζεται η αστυνομία του Γιορκσάιρ που ερευνά εκ νέου την υπόθεση μετά και την χρηματοδότηση των 700 χιλιάδων λιρών που έλαβε από το Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο επιχειρηματίας που ζει στη Γερμανία, είπε στο «Τούνελ» ότι γνωρίζει το όνομα της οικογένειας που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή. Η ίδια οικογένεια σχετίζεται και με τις έρευνες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι συγγενείς του Μπεν Νήνταμ. Ρομά που είχε στενή επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια των απαγωγέων, του μετέφερε αυτή την πληροφορία όταν βρισκόταν στη φυλακή, την περίοδο του 1996. Του είπε πως αυτοί που απήγαγαν τον Μπεν, τον βρήκαν μόνο του στο δρόμο, τον κοίμισαν και τον έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν. Μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να φύγουν από το νησί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε τη σημαντική αυτή πληροφορία μετά από τη ζωντανή σύνδεση του «Τούνελ» με τον Άγγλο παραγωγό της εκπομπής «Κάλενταρ» Μαρκ Γουίτι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Ο Άγγλος Δημοσιογράφος που ασχολείται για χρόνια με την υπόθεση, είχε απευθύνει μέσω του «Τούνελ» έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Η νέα σημαντική μαρτυρία 24 χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, προβλήθηκε στην εκπομπή «Κάλενταρ» του τηλεοπτικού σταθμού ITV News. Έρχεται να προστεθεί και σε άλλες σχετικές που έχει συγκεντρώσει η οικογένεια Νήνταμ και έχει παραδώσει στην Αστυνομία του Γιορκσάιρ.
"Θέλω να κάνω DNA"
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη ένανς νεαρός που υποστήριξε πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν και κυρίως τα σημάδια που είχε και το μικρό αγοράκι εκ γενετής. Ο ίδιος τέθηκε στη διάθεση της οικογένειας που του ζήτησε να δώσει δείγμα DNA. Έκπληξη προκάλεσε και η παρέμβαση εκπροσώπου των Αθίγγανων που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στις νέες έρευνες που γίνονται από Βρετανούς και Έλληνες.
Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso πάντως εμπλέκει και την Ηλεία στο θέμα του Μπέν αναφέροντας ότι ο ΡΟΜΑ που τον έχει υιοθετήσει είναι απο την Ηλεία, κάτι το οποίο ελέγχεται...

Πηγή

anikolouli.gr - espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...