Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ηλεία: Με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά το επόμενο 24ωρο – Αναλυτική πρόγνωση


kairos1
Αυξημένες νεφώσεις θα επικρατήσουν και σήμερα  Πέμπτη με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης.  Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση. 

Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο, θερμοκρασία σε άνοδο.
Βαρομετρικό χαμηλό μας πλησιάζει την Κυριακή θα δούμε σε επόμενες προγνώσεις την εξέλιξή του. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:


Την Πέμπτη 19/3, περιμένουμε νεφώσεις με κατά περιόδους βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, 3 με 4οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 12 με 13οC στα πεδινά,  6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Παρασκευή 20/3, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, 3 με 4οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16οC στα πεδινά,  10 με 1oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                    
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:20 , 18-03-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 18-03-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...