Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

"Να μην αποδυναμωθεί το Νοσοκομείο Αμαλιάδας"


nosok_amal.JPG

Σύσκεψη χθες για το θέμα το εφημεριών υπό τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλείας και την συμμετοχή των γιατρών στην Αμαλιάδα

Σύσκεψη για το μείζον ζήτημα των εφημεριών, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, υπό τον διοικητή του Νοσοκομείου Ηλείας Βασίλη Δημόπουλο και την συμμετοχή των γιατρών των κλινικών του νοσηλευτικού ιδρύματος της Αμαλιάδας.
Ουσιαστικά, η χθεσινή σύσκεψη αποτέλεσε την συνέχεια της σύσκεψης που έγινε στο Νοσοκομείο Πύργου την Δευτέρα και όπου τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει με την έλλειψη γιατρών στις Παθολογικές Κλινικές των δύο νοσοκομείων και ότι βέβαια αυτό συνεπάγεται και για την εύρυθμη λειτουργία και των άλλων κλινικών.
Πάντως, κατά την σύσκεψη κρίθηκε δύσκολη έως αδύνατη η λύση των εφημεριών 15 ημέρες το ένα νοσοκομείο και 15 το άλλο, ενώ ο κ. Δημόπουλος ερωτηθείς, μετά την σύσκεψη επεσήμανε ότι στόχος είναι να βρεθεί «φόρμουλα» ώστε να μην αποδυναμωθεί το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και συγχρόνως να μην κλείσιε η Παθολογική Κλινική, κάτι που άλλωστε επεσήμανε ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας Κώστας Καραϊνδρος και οι διευθυντές των Κλινικών που συμμετείχαν στην σύσκεψη.
Όπως αποφασίστηκε, σήμερα οι γιατροί του Νοσοκομείου Αμαλιάδας θα συζητήσουν και θα καταρτίσουν το οργανόγραμμα των εφημεριών για τον μήνα Απρίλιο, το οποίο και θα τεθεί στον κ. Δημόπουλο, κατά την συνάντηση που θα έχει αύριο στον Πύργο με τον κ. Καραϊνδρο.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας θα ενημερώσει στην συνέχεια τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νομού.
Ο κ. Δημόπουλος, μιλώντας στην εφ. «Πρωινή», ανέφερε ότι θα εξεταστεί το θέμα της μετακίνησης γιατρών, μετά την συνάντηση που θα έχει με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ώστε να μπορέσουν να λειτουργούν οι κλινικές των δύο νοσοκομείων.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...