Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΡΟΜΑ χτύπησαν και λήστεψαν 40χρονο στον Πύργο


listeia

Έξω από σούπερ μάρκετ στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Το κακό παράγινε με τη δράση των ΡΟΜΑ που λειτουργούν ως σπείρες έξω από σούπερ μάρκετ στην πόλη του Πύργου. Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, ένας 40χρονος έπεσε θύμα, όχι κλοπής, αλλά ληστείας από περίπου οκτώ τσιγγάνους. Όλα συνέβησαν έξω από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στον κόμβο Φιλοθέης.
Ένας 40χρονος από τον Πύργο δέχθηκε επίθεση στις εννέα το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του από τους ΡΟΜΑ. Άνοιξαν την πόρτα και τον χτύπησαν όλοι μαζί, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Σκοπός τους ήταν να αρπάξουν ότι πολύτιμο είχε μαζί του. Έτσι πήραν το ποσό των 80 ευρώ, ένα χρυσό σταυρό και το κινητό του τηλέφωνο. Οι ΡΟΜΑ λειτουργώντας σαν αγέλη, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές στο θύμα τους, που στάθηκε αδύνατο να αντιδράσει. Του ζητούσαν επίμονα χρήματα και βλέποντας την άρνησή του, αποφάσισαν να αρπάξουν ότι βρουν. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από διερχόμενους οδηγούς που αντιλήφθηκαν τη είχε συμβεί ενώ ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν άμεσα έρευνες  για τον εντοπισμό των δραστών. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπήκαν σε καταυλισμούς σκηνιτών ΡΟΜΑ στην περιοχή και προχώρησαν σε προσαγωγές. Από τις κινήσεις αυτές προέκυψε η εμπλοκή μιας 45χρονης γυναίκας ΡΟΜΑ η οποία και συνελήφθη, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι δράστες.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...