Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ηλεία: Σημαντική επιδείνωση από χθες το βράδυ – Αναλυτική πρόγνωση


pemptixamilo
 Από χθες το βράδυ  μας επηρεάζει με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που πιθανόν να συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλάζι. Χιόνια στα πολύ ορεινά. 
 
Επιτέλους στεγνώνουμε το Σαββατοκύριακο, σταματούν οι βροχές με την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, σε πτώση όμως ως προς τις ελάχιστες. Έτσι τη νύχτα και νωρίς το πρωί δεν αποκλείονται τοπικά, στις ευάλωτες στις χαμηλές θερμοκρασίες, τιμές κοντά στο μηδέν. 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η βελτίωση του καιρού δεν φαίνεται να κρατάει πολύ, υπάρχει τάση νέας μεταβολής στις αρχές της νέας εβδομάδας (από Τρίτη).
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Την Παρασκευή 13/3, περιμένουμε κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια περίπου από τα 900 μέτρα. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, 3 με 4οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 13 με 14οC στα πεδινά,  6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι έως ισχυροί 6 μποφόρ, από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Το Σάββατο 14/3, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 6 με 7oC στα πεδινά, +1 με +2οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16οC στα πεδινά,  9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Κυριακή 15/3, περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία το πρωί 5 με 6oC στα πεδινά, 0 με +1οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16οC στα πεδινά,  9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias                      
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης 
 
Εκδόθηκε 07:10 , 12-03-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 12-03-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...