Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΕΛ.ΑΣ
(12/03/2015 09:46)
Βαρβάσαινα
Έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου από την
περιοχή της Βαρβάσαινας. Ο 26χρονος, σύμφωνα με την έρευνα είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.
Ανδραβίδα
Έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηλείας στη Νέα Εθνική Οδό Πάτρας – Πύργου στο ύψος της Ανδραβίδας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας με την οποία έχει καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου «Περί Αλλοδαπών».
Γαστούνη
Έναν 45χρονο υπήκοο Αλβανίας, που κατοικεί στην περιοχή της Γαστούνης, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηλείας καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος διώκεται με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ για παράβαση του ΚΟΚ.
Αμαλιάδα
Έναν 42χρονο από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας, καθώς σύμφωνα με τις έρευνες, διαπιστώθηκε να κατέχει σε νάιλον σακούλα ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης βάρους 2,9 γραμ. περίπου. Επίσης, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του παράνομα μια κυνηγετική καραμπίνα και ποσότητα καπνού βάρους 280 γραμ. που δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...