Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ηλεία: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές κυρίως την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


kairos1
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τη νέα εβδομάδα με την θερμοκρασία σε αισθητή πτώση. Μάλιστα την Τετάρτη θα επικρατήσει κρύος καιρός ενώ θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες. 

Πιθανότητα βροχής περιμένουμε τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα κυρίως όμως στα ημιορεινά - ορεινά. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τσουχτερό κρύο περιμένουμε το πρωί της Πέμπτη. Οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες φαίνεται να διατηρούνται έως το τέλος της εβδομάδας.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Δευτέρα 20/04 περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά και πιθανόν να δώσουν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 21 με 22οC στα πεδινά,  16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Τρίτη 21/04 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 9 με 10oC στα πεδινά, 7 με 8οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά,  15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη 22/04 περιμένουμε άστατο καιρό στο σύνολο του νομού με μπόρες, βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί 11 με 12oC στα πεδινά, 8 με 9οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 17 με 18οC στα πεδινά,  13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι - βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη 23/04 περιμένουμε άστατο καιρό στο σύνολο του νομού με μπόρες, βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί 7 με 8oC στα πεδινά, +4 με 5οC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 18 με 19οC στα πεδινά,  14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά βόρειοι ασθενείς, από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias               
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 20-04-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 20-04-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...