Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Χειρουργήθηκε ο μικρός Γιαννάκης


Η πρώτη από τις δύο επεμβάσεις που χρειάζεται ο μικρός Γιαννάκης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με επιτυχία σε ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και πλέον η ακοή του έχει αποκατασταθεί από το ένα του αυτί, γεμίζοντας χαρά την οικογένειά του, που το προηγούμενο διάστημα είχε απευθύνει δημόσια έκκληση, προκαλώντας συγκίνηση σε όλη την Ηλεία και όχι μόνο.

Ο μικρός Γιαννάκης χρειαζόταν άμεσα επέμβαση και στα δυο αυτάκια του με σκοπό να μπορέσει και πάλι να ακούσει τους ήχους της ζωής. Οι αρμόδιες αρχές υγείας κάλυπταν δωρεάν μόνο την μια επέμβαση για την εμφύτευση κοχλιακού εμφυτεύματος, ενώ την δεύτερη όχι.
Έτσι η οικογένεια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προβεί στη δεύτερη επέμβαση και έκανε έκκληση στους απλούς πολίτες να βοηθήσουν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να γίνει και η δεύτερη επέμβαση του παιδιού η οποία και κοστίζει περίπου 30.000ευρώ.
Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και κυρίως από την πλευρά της Νέας Φιγαλείας η οποία σαν μια «γροθιά» στάθηκε δίπλα στο μικρό παιδάκι κυρίως οικονομικά και συγκέντρωσε μέσα σε λίγες μόλις μέρες ποσό που ξεπέρασε τις 10.000ευρώ.
Μάλιστα ο Δήμαρχος Φιγαλείας - Ζαχάρως κ.Φάμελος πήρε το θέμα πάνω του κάνοντας μεγάλες προσπάθειες και εκκλήσεις σε ΜΜΕ και σε υπηρεσίες για να βρεθεί λύση για το παιδί ενώ ο Ενεργός Πολίτης Θάνος Χουλιάρας ενημέρωσε ο ίδιος τον Υπουργό Υγείας για το σοβαρό αυτό θέμα με σκοπό να βρεθεί άμεσα λύση.

Μετά τη θετική εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα η οικογένεια νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει  θερμά όλον το κόσμο που βοήθησε οικονομικά για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση του μικρού Γιαννάκη. Σύντομα ο μικρός θα ξανακούσει και πάλι τους ήχους της ζωής και από τα δύο αυτιά του και αυτό οφείλεται στη αγάπη των πολιτών!
Συγκεκριμένα η οικογένεια ευχαριστεί θερμά: τον Δήμαρχο Ζαχάρως - Φιγαλείας Νίκο Φάμελο για τον μεγάλο αγώνα που έκαναν για μέρες και την τεράστια στήριξη στο θέμα του μικρού Γιαννάκη.
Τον ευεργέτη της Καλλιθέας Ολυμπίας Ιωάννη Μαυροειδή, τις εκκλησίες των Δ.Ε Φιγαλείας, Ανδρίτσαινας, Αλιφείρας, Σκιλλουντίας, του πολιτιστικούς συλλόγους απανταχού Ζαχαίων Αθηνών, γυναικών Καλλιθέας «Ελπίδα» , τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καλλιθέας & Νέας Φιγαλείας, Πλουτοχωρίου & Πλατιάνας, Τρυπητής & άλλων περιοχών, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιγαλείας, Μακρισίων, Πύργου, Ανδρίτσαινας & Πεύκης, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Σχολείου Αμαλιάδας, τις ομάδες της ΕΠΣΗ Ξενοφών Κρεστένων και Άφοβο  Βροχίτσας και άλλες, τον εκπολιτιστικό  και εξωραϊστικό σύλλογο Τριποταμιάς - Καπελίτσας Αρκαδίας Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ, τους Συλλόγους Εργαζομένων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πύργου Ηλείας,  το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων, την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Ηλείας, τα Σώματα Ασφαλείας, τους απανταχού Έλληνες του εξωτερικού από Αμερική, Καναδά, Ολλανδία, Γερμανία και άλλων χωρών, καθώς και τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το θέμα ανάμεσά τους η εφημερίδα «Πατρίς» και η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Θάνος Χουλιάρας
ΦΙΓΑΛΕΙΑ - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
PATRISNEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...