Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό


Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον ΟλυμπιακόΔιατηρεί ελπίδες για τα πλέι οφ


Ο ΠΑΣ χόρευε στη βροχή κι εκμεταλλευόμενος υποδειγματικά τις ολιγωρίες του Ολυμπιακού επικράτησε με το εμφατικό 3-1 στους «Ζωσιμάδες», αποτέλεσμα που του δίνει βάσιμες ελπίδες για την είσοδο στα πλέι οφ!

Ίλιτς (32’), Μανιάς (42’) και Ακόστα (74’) «υπέγραψαν» τη σπουδαία νίκη των Ηπειρωτών που εδραιώνονται στην 5η θέση και στο +4 από τους διώκτες τους.

Ο Μιλιβόγεβιτς (68’) μείωσε για τους Πειραιώτες, που δεν μπόρεσαν να βρουν κενούς χώρους στο σημερινό παιχνίδι.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, καθώς ο Ακόστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’.

Το ματς

Περισσότερο κι από την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, αυτό που μετρά σε ματς όπως το σημερινό είναι ποια το θέλει πιο πολύ και κυρίως με ποιο τρόπο το διεκδικεί. Ο ΠΑΣ είχε και τα δύο σήμερα. Κι αφού απέφυγε να βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ, στην προβολή του Τσόρι, οχυρώθηκε και έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του. Ο Τσάβες με κεφαλιά υποχρέωσε τον Ρομπέρτο σε μεγάλη επέμβαση σε έναν αγώνα που… προμηνυόταν πως ο Ισπανός θα είχε δουλειά! Με ευθύνη και των συμπαικτών του.

Από την λανθασμένη μεταβίβαση του Μιλιβόγεβιτς και το κλέψιμο του Ακόστα, ο Ίλιτς βρέθηκε σε θέση βολής και με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή τον νίκησε με υποδειγματικό τρόπο. Το 1-0 όμως δεν θα ‘ταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Λόγω μιας ακόμα ολιγωρία της «ερυθρόλευκης» άμυνας, αλλά και με αρκετή δόση τύχης, ο Μανιάς από πολύ πλάγια θέση στην περιοχή πλάσαρε στα δίχτυα του Ρομπέρτο που έμοιαζε να αιφνιδιάζεται.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός ήταν πιεστικός, κρατούσε την μπάλα, η όποια όμως υπεροχή του ήταν άκαρπη. Η είσοδος του Μπενίτες προσέφερε πνοή επιθετικά, μα όχι και ουσία. Από την άλλη ο ΠΑΣ ήταν εξαιρετικά στημένος από τον Πετράκη που είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Το πλάνο του δεν πήγε στράφι ούτε όταν μείωσε σε 2-1 ο Μιλιβόγεβιτς με ξερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Η τύχη του έκλεισε το μάτι στην κεφαλιά του Κασάμι, με τον Στρούνα να σώζει πάνω στην γραμμή και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ακόστα τον έβγαλε ασπροπρόσωπο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη των Ηπειρωτών. Έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το τελικό 3-1 στους «Ζωσιμάδες».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (77' Μπέριος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Ναδάλες), Τσουκαλάς, Ίλιτς (90' Σαπαλίδης), Τσάβες, Ακόστα, Χαρίσης.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (65' Κασάμι), Ντοσεβί, Φορτούνης (52' Μπενίτες), Ντομίνγκες (65' Ντομίνγκες), Χάρα.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Πηγή: sport-fm.gr         

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ