Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ηλεία: Νοτιάδες και υγρασία τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση


kourouta
Στροφή των ανέμων την Πέμπτη και την Παρασκευή σε νότιους - νοτιοδυτικούς θα "φρενάρει" τον υδράργυρο και θα ανεβάσει τα ποσοστά της υγρασίας.  
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σαββατοκύριακο διαφαίνεται αρκετά ζεστό (33-34οC) για να ακολουθήσουν ξανά, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα - Τρίτη), καταιγίδες.  
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

 
Την Τετάρτη 13/5 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 27 με 28οC στα πεδινά,  22 με 23oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη 14/5 και την Παρασκευή 15/5 περιμένουμε περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 15 με 16oC στα πεδινά, 11 με 12οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 24 με 25οC στα πεδινά με αυξημένη υγρασία,  23 με 24oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias               
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 13-05-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 13-05-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...