Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αυτός είναι ο 68χρονος παιδεραστής που συνελήφθη στη Σπάρτη


pedairasstis
Με λεφτά προσπάθησε ένας 68χρονος στη Σπάρτη να αποπλανήσει ένα 11χρονο κοριτσάκι, αλλά τελικά συνελήφθη επ αυτοφώρω από αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος πλησίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι και με το δέλεαρ χρημάτων κέρδισε την εμπιστοσύνη του ανήλικου και προσπάθησε να το θωπεύσει σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης. Ωστόσο, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή. Ο 68χρονος κρατείται στην ασφάλεια Σπάρτης με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών και θα οδηγηθεί, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σπάρτης.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σπάρτης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 68χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 05.06.2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.
Πρόκειται για τον:
ΣΤΡΑΤΗΓΕΑ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη Λακωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-89610, 27310-89612 και 27310-89613 του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 

Πηγή

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...