Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Καιρός: Άστατος την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση



Καιρός: Άστατος την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση

Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο πιθανόν να είναι καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από απογευματινές χαλαζοπτώσεις. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα δυτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ.
Θερμοκρασία: απο 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες οι οποίες στη δυτικη Στερεά και τη δυτικη Πελοπόννησο πιθανώς να είναι καταιγίδες τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες οι οποίες στην Πελοπόννησο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ και τοπικά στα νότια δυτικοί 5 μποφορ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: απογευματινές δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απο 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφορ. θερμοκρασία: απο 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφορ.
Θερμοκρασία: απογευματινές 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: απο 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Πέμπτη 11-06-2015
καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, ταυ Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφορ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 12-06-2015
καιρός: αρχικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και τη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφορ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 13-06-2015 και Κυριακή 14-06-2015
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο αιγαίου πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφορ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο την Κυριακή.

Δευτέρα 15-06-2015
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικες νεφώσεις.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφορ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...