Ηλεία: Βροχερός καιρός με καταιγίδες σε ορεινά - ημιορεινά


kairos
Οι καλοκαιρινές αστάθειες συνεχίζονται στον καιρό της Ηλείας και φαίνεται πως θα συνεχίζουν να επηρεάζουν αρκετές περιοχές τουλάχιστον έως τα τέλη της εβδομάδας. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή και σήμερα Τετάρτη δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 26ο C, ενώ στα ορεινά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές του νομού, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να έχουμε βροχές κατά τόπους ισχυρές και καταιγίδες προς το βράδυ. Στην περιοχή του Κάμπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25 με 26ο C, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Λιγότερες πιθανότητες βροχής έχει σήμερα η νότια Ηλεία, με τον υδράργυρο εκεί να μην ξεπερνά τους 24ο C.
Βροχερή θα είναι η ημέρα για την περιοχή της Αμαλιάδας με πιθανές καταιγίδες αργά το απόγευμα και το βράδυ. Στον Πύργο συννεφιασμένη θα είναι η ημέρα και διαστήματα ηλιοφάνειας και βροχές προς το βράδυ.
Καταιγίδες θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές όπως η Ώλενα, η Αρχ. Ολυμπία και η Φολόη, ενώ βροχερή θα είναι η ημέρα και για τν Ανδρίτσαινα, χωρίς να αποκλείονται και εκεί οι καταιγίδες.
meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ