Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν πέντε νεαροί για λαθραίο καπνό στον Πύργο

Πέντε άτομα ηλικίας 18, 19, 20, 21 και 21 ετών αντίστοιχα συνέλαβαν αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στον Πύργο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαιναν εντοπίσθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους ενός κιλού.


Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων των νόμων «περί φορολογίας καπνού» και «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας» ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και μια 35χρονη, η οποία αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στον Πύργο, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν έλεγχο στο ΙΧ επιβατηγό όχημα που επέβαιναν οι πέντε νεαροί, οι τρεις εκ των οποίων αδέλφια, με οδηγό τον 20χρονο. Εκεί, βρήκαν μια νάυλον σακούλα που περιείχε καπνό συνολικού βάρους 1.006 γραμμαρίων τον οποίο και κατέσχεσαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η ποσότητα του καπνού ανήκει σε φιλικό του πρόσωπο, μια 35χρονη, η οποία χρησιμοποιεί και το όχημα.
Οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους πέντε νεαρούς και αναμένεται να οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές, ενώ αναζητούν προς σύλληψη και την 35χρονη, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...