Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν ροδάκινα σε δικαιούχους του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


rodakina
Το πρόγραμμα δωρεάν διανομής ροδάκινων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Ηλεία. Οι δήμοι του νομού σε συνεργασία με τη
Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, προσφέρουν δεκάδες τόνους φρέσκων φρούτων με ωφελούμενους τους κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης. Το πρωί της Τετάρτης μοιράστηκαν αρκετές ποσότητες στους δικαιούχους του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ενώ και σήμερα θα γίνει διάθεση των φρούτων.
Όπως είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος η διανομή έγινε στα δημοτικά κτίρια στα Λεχαινά, στην Ανδραβίδα και στη Βάρδα. Η συμμετοχή των δικαιούχων ήταν σημαντική και συνολικά στο δήμο οι δικαιούχοι είναι 309, ενώ οι ωφελούμενοι 835 (μέλη οικογενειών). Τα ροδάκινα μοιράστηκαν σε συσκευασίες των 10 κιλών και κάθε δικαιούχος λαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί. «Ότι περισσέψει θα δοθεί στα ιδρύματα της περιοχής, όπως το ΚΕΠΕΠ, η Ι.Μ. Βλαχέρνας, αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως είπε ο κ. Μίγκος η προσέλευση δεν ήταν πολύ μεγάλη και προσήλθε περίπου το 60 με 70% των δικαιούχων.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται κατά τόπους έως το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει οι δήμοι για κάθε περιοχή.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...