Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τα τάματα επέστρεψαν στη Μονή Κρεμαστής


Τα χρυσαφικά που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τις προηγούμενες ημέρες, κατά την εξιχνίαση της υπόθεσης των κλοπών από την πολυμελή εγκληματική ομάδα και
τα οποία είχαν κλαπεί από την Εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Κρεμαστής, παρέδωσαν χθες το μεσημέρι στην Ηγουμένη, Νυμφοδώρα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, Κώστας Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον διοικητή της Υ.Α. Πύργου, Χαράλαμπο Πατσούρη και τον υποδιοικητή, Χ. Αλεξανδρόπουλο.
Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, μαζί με τους συνεργάτες του, που έφεραν εις πέρας την σοβαρή αυτή υπόθεση και συνέλαβαν συνολικά οκτώ άτομα – ως μέλη της εγκληματικής ομάδας – και ακόμα έναν 61χρονο ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου στην Αθήνα, χθες το μεσημέρι, βρέθηκαν στο Μοναστήρι της Παναγίας Κρεμαστής, στο Λάνθι και παρέδωσαν όλα τα χρυσαφικά που είχαν κλαπεί από την Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, Κώστας Στεφανόπουλος, ανέφερε στην Ηγουμένη της Μονής, Νυμφοδώρα, πως η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πολίτη και θα προσπαθεί για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας ενώ από την πλευρά της η Ηγουμένη, ευχαρίστησε τόσο τον ίδιο όσο και τον διοικητή της Υ.Α. Πύργου, τον υποδιοικητή, Χ. Αλεξανδρόπουλο και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, για την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης και την επιστροφή των χρυσαφικών (ταμάτων) που είχαν κλαπεί από την εικόνα.
Η Ηγουμένη, ευχήθηκε υγεία και «αγάπη Θεού» στους αστυνομικούς ενώ τόνισε δε πως το ότι βρέθηκαν τα τάματα των πιστών σημαίνει πως ο Θεός είναι πάντα δίπλα τους και τους προστατεύει.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...