Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


«Φτερά» έκανε η τσάντα 81χρονης  από τον Πύργο, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα. Το περιστατικά σημειώθηκε χθες το πρωί,
και οι δράστες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το ποσό των 200 ευρώ, την Αστυνομική Ταυτότητα της γυναίκες, μια πιστωτική κάρτα και ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων.
Εξάλλου, στο χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μέχρι το πρωί του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου, άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν το ξύλινο παράθυρο αποθήκης που βρίσκεται δίπλα σε - περιφραγμένη - κατοικία και αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, αξίας 400 περίπου ευρώ, σύμφωνα με τον 71χρονο ιδιοκτήτη.
Εγκαταλελειμμένη, στην περιοχή της Αμαλιάδας, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Τ.Α Αμαλιάδας,  η μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί τη νύχτα  της 28ης Σεπτεμβρίου, από πυλωτή κατοικίας στο Βαρθολομιό. Στην ίδια κλοπή, οι δράστες είχαν φύγει παίρνοντας μαζί τους και την μπαταρία από το τρακτέρ που βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο.
Τέλος, χθες το μεσημέρι, ένας 38χρονος ιερέας, υπέβαλε μήνυση κατά 50χρονου, για σωματική βλάβη και εξύβριση. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό των Λεχαινών και η μήνυση υπεβλήθη στο Α.Τ της περιοχής.
Ν.Σ
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...