Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ηλεία: Αλλάζει σταδιακά ο καιρός - Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Ηλεία: Αλλάζει σταδιακά ο καιρός - Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο


Autumn_Leaves
Τέλος θα λάβει η παρατεταμένη καλοκαιρία του Νοεμβρίου το Σαββατοκύριακο. Ο καιρός απο σήμερα σταδιακά αλλάζει με
νεφώσεις που μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα πυκνώσουν και θα αποτελέσουν το βασικό σκηνικό του καιρού χωρίς φαινόμενα έως το πρωί του Σαββάτου. Για σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 9 έως τους 20oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή της Ηλείας από το πρωί του Σαββάτου έως το μεσημέρι της Δευτέρας με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους, κυρίως την Κυριακή, ενώ και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει στα επίπεδα της εποχής.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...