Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες προειδοποιούν: Ετοιμοι για 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων


trakter_ileia1a
Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω είναι οι αγρότες, που προειδοποιούν με 24ωρους αποκλεισμούς δρόμους από τη Δευτέρα.
Για σήμερα αποφασίσθηκε εξάωρος
αποκλεισμός, ο οποίος στα Τέμπη θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Την ίδια ώρα, στον «αέρα» είναι η συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό, καθώς εκπρόσωποι από τη σύσκεψη που έγινε χθες στα Τέμπη διέψευσαν πως οποιαδήποτε μερίδα αγροτών προτίθεται να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
Το ίδιο τόνισαν και οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών. Σε σημερινές δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, διευκρίνισε ότι δεν κλείστηκε κάποιο ραντεβού με τον πρωθυπουργό.
«Δεν υπήρξε συμφωνία ότι θα πάμε στο Μέγαρο Μαξίμου. Η πρόθεσή μας υπάρχει. Υπήρχε προγραμματισμένη χθες στην Agrotica μια μεγάλη συνάντηση της Πρωτοβουλίας με τα υπόλοιπα μπλοκ. Το προηγούμενο βράδυ ζητήθηκε από τον κ. Ρήγα και έναν εκπρόσωπο της Ημαθίας να τους καταθέσουμε τις θέσεις μας, και μας είπαν ότι είναι ανοικτοί στο διάλογο», εξήγησε, μιλώντας στο Mega, σημειώνοντας ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να μεσολαβήσει για τη συνάντηση.
«Η πρόθεση της Πρωτοβουλίας ήταν από την αρχή των κινητοποιήσεων ήταν η συνάντηση με τον πρωθυπουργό», συμπλήρωσε. ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας. «Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει θα ξανασυναντηθούμε και θα αποφασίσουμε για την ημέρα που θα πάμε», κατέληξε.
 

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...