Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Άνετο διπλό για Ολυμπιακό! Σόου Φορτούνη στα Γιάννενα... Παναθηναϊκός: Πύρρειος απόδραση από τα Χανιά!


Άνετο διπλό για Ολυμπιακό! Σόου Φορτούνη στα Γιάννενα
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τους "Ζωσιμάδες", επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το live του αγώνα
 Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν επιβλητικοί στο πρώτο μέρος, πέτυχαν γρήγορα δύο τέρματα και "καθάρισαν" από νωρίς το τρίποντο. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα πέτυχαν ακόμα ένα γκολ και στη συνέχεια άφησαν το πόδι από το γκάζι.
Ο αγώνας:
Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ γρήγορα άνοιξε το σκορ με το... συνήθη ύποπτο, Κώστα Φορτούνη και ήταν ο ίδιος που έκανε το 2-0 στη συνέχεια.
Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια, μόλις στο τρίτο λεπτό με το σουτ του Πάρντο.
Δέκα λεπτά μετά ήρθε το πρώτο γκολ. Στο 13' ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκτέλεσε μαγικά το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
Πολύ γρήγορα έγινε και το 0-2. Στο 24' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μανιάς έκοψε με το χέρι σε κεφαλιά του Ντουρμάζ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Φορτούνης και μοιραία μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.
Ο Ακόστα ήταν αυτός που έπαιρνε τις περισσότερες πρωτοβουλίες για τους γηπεδούχους. Στο 41' ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ζντιέλαρ (στο ριπλέι μοιάζει να το έχει κολλημένο στο σώμα του), αλλά και για μαρκάρισμα του Μαζουάκου στον Ηλιάδη. Ο Μαζουάκου δεν φαίνεται να βρίσκει τον αντίπαλό του.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός φρόντισε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έβγαλε μπαλιά πάρε-βάλε στον Ντουρμάζ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 στο 57' με κοντινό πλασέ.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά και το τρίτο γκολ των Πειραιωτών, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να διατηρεί στο ρελαντί το μεγάλο προβάδισμα της και τους γηπεδούχους να αδυνατούν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το μόνο που κατάφεραν ήταν δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά του Ρομπέρτο στο 78', με τον Φερφελή να σουτάρει δυνατά και τον Ισπανό τερματοφύλακα να διώχνει με γροθιές.
Αυτή ήταν και η τελευταία τελική προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει άνετα το διπλό.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μανιάς (73’ Φερφελής), Ναδάλες, Ακόστα, Τσουκάλας, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης (77’ Καρανίκας), Ίλιτς
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία (51΄ Ντα Κόστα), Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο (79’ Σεμπά), Ιντέγε (85’ Πουλίδο)

Παναθηναϊκός: Πύρρειος απόδραση από τα Χανιά!

Παναθηναϊκός: Πύρρειος απόδραση από τα Χανιά!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το τρίτο σερί διπλό του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τη Μυτιλήνη και τη Λιβαδειά, πέρασε και από τα Χανιά, επικρατώντας δύσκολα του Πλατανιά με 3-2, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε το LIVE του αγώνα
Οι "πράσινοι" συνέχισαν να βρίσκονται στο κυνήγι της ΑΕΚ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο Μπουμάλ και ο Τελάντερ αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι.
Ο αγώνας:
Πολύ γρήγορος ήταν ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στα Χανιά, με τον Παναθηναϊκό να είναι η ομάδα που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 12' ο Πέτριτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κλωναρίδη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου. Ο επιθετικός του “τριφυλλιού” πέρασε τον τερματοφύλακα των κρητικών, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Ο Πλατανιάς απάντησε άμεσα στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων, με τον Μενδρινό να σημαδεύει το δοκάρι του Στιλ, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν φάσεις. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Γκνιάτιτς είχε τραγική συνεννόηση με τον Σωτηρίου, ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών του Πλατανιά, μπήκε στη φάση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των κρητικών, κάνοντας το 1-0.
Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού “χτύπησε” ξανά στις αρχές του δευτέρου μέρους. Στο 53' ο Μέστο έβγαλε τη σέντρα και ο Καλτσάς με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Σωτηρίου, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για το “τριφύλλι”.
Στο 62' ο Πλατανιάς μπήκε ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1 με τον Γουνδουλάκη. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του “τριφυλλιού” και νίκησε από κοντά τον Στιλ.
Οι κρητικοί προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε και πάλι δίχτυα. Στο 69' ο Μπουμάλ έδωσε ωραία πάσα στον Κλωναρίδη, ο οποίος με όμορφη ενέργεια και εκτέλεση έκανε το 3-1.
Οι κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 73' μείωσαν σε 3-2 με κεφαλιά του Ράμος, κάνοντας το παιχνίδι ροντέο στα τελευταία λεπτά. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να πάρει το σπουδαίο διπλό, ενώ είχε την ευκαιρία να βάλει και τέταρτο γκολ, αλλά ο Λουντ αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 88'.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Δημήτρης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (63' Ντίνας), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (82' Ανγκούλο), Μουνάφο (56' Μιλούνοβιτς), Ράμος, Γουνδουλάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ (50΄Λουντ), Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ, Κλωναρίδης, Καλτσάς (67' Μπουμάλ, 83' λ. τρ. Εβανζελίστα), Πέτριτς.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...