Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο καιρός σήμερα

https://elektronjustdiy.files.wordpress.com/2014/02/february1.jpg



Ηλιοφάνεια θα επικρατεί σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο το πρωί θα υπάρχουν λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί
βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί, όπου η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, όπως και το βράδυ. Οι άνεμοι 204 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0-7 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωί, με ανέμους από 2-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5-18 βαθμούς. Στην Ήπειρο η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με θερμοκρασία από 5-20 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτης γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Η θερμοκρασία από 10-18 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...