ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

«300.000 € για την αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης»


ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΑΛΤΑΡΗ
(18/02/2016 16:00)
Στις 3 Φεβρουαρίου 2016 η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Γεώργιο Δέδε.

Η συζήτηση έγινε εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα υποδομών της Ηλείας. Μεταξύ άλλων η βουλευτής ενημερώθηκε και για το ζήτημα της δέσμευσης ποσού 300.000 € για την κάλυψη δαπανών που αφορούν επεμβάσεις για την αντιμετώπιση βλαβών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 22ας Οκτωβρίου 2015 στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, όπως έχει αναρτηθεί και στην Διαύγεια στις 24/12/2015 με ΑΔΑ Ω8ΖΩ4653ΟΞ-ΛΘ3.
Η βουλευτής θέλοντας να ενημερωθεί πληρέστερα και με αφορμή δημοσίευμα  προηγουμένων ημερών «ότι τα χρήματα είναι άφαντα» επικοινώνησε με την αρμόδια Διεύθυνση Οδικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και ενημερώθηκε ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα και σε αναμονή. Σύμφωνα με την Διεύθυνση δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα καμία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.  Δεν τους έχει δηλαδή κοινοποιηθεί η απαραίτητη πράξη αποδοχής.
Εύλογα λοιπόν προκύπτει η ανάγκη να αποσαφηνίσει ο Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης αν έχει προχωρήσει στο πρώτο και απαραίτητο βήμα για να προχωρήσει η διαδικασία και αν υπάρχουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κοινοποιημένες στην Διεύθυνση Οδικών Υποδομών ή την Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Η βουλευτής θεωρεί το θέμα πολύ σοβαρό και θα εργαστεί συστηματικά με στόχο την τάχιστη και πλήρη αποκατάσταση των υποδομών στις πληγείσες περιοχές, διότι οι πιστώσεις έχουν εγκριθεί από τον Δεκέμβρη. Η παρέμβαση αυτή αφενός αποσκοπεί στην ενημέρωση των Ηλείων πολιτών γύρω από την υλοποίηση αναγκαίων έργων και αφετέρου στο να επιταχυνθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: