Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Κατώτερος των περιστάσεων



Κατώτερος των περιστάσεων

Με λάθος του… Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στο Βέλγιο



Ένα απ’ τα σπάνια λάθη του Ρομπέρτο αποδείχτηκε μοιραίο για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε 1-0 απ’ την όχι καλύτερη Άντερλεχτ στο Βέλγιο.
Δεν δόθηκε πέναλτι στους Πειραιώτες. Δοκάρι ο Ιντέγε.
Η μάχη στις Βρυξέλλες χάθηκε, όμως και η υπόθεση πρόκρισης για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 1-0 από την Άντερλεχτ και πλέον καλούνται να παλέψουν για την ανατροπή στον επαναληπτικό του Φαλήρου.
Ροντέο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. «Μοιραίος» για τους Πειραιώτες έγινε ο Ιντέγε, που στο 9ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι αντί για την κενή εστία. Διαμαρτύρονται –σωστά- για πέναλτι που δεν τους δόθηκε οι παίκτες του Σίλβα στο 33ο λεπτό, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Οκάκα έπειτα από κεφαλιά του Ντα Κόστα.
Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος όμως ένα απ’ τα σπάνια λάθη του Ρομπέρτο του κόστισε. Ο Ισπανός έκανε άστοχη έξοδο σε κόρνερ και ο Κάρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα η Άντερλεχτ κράτησε με άνεση χωρίς να απειληθεί το προβάδισμα.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)     2-0
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Νάπολι (Ιταλία)                 1-0
Σεντ Ετιέν (Γαλλία)-Βασιλεία (Ελβετία)              3-2
Φιορεντίνα (Ιταλία)-Τότεναμ (Αγγλία)                1-1
Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Πόρτο (Πορτογαλία)            2-0
Μίντιλαντ (Δανία)-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Αγγλία)   2-1
Σεβίλη (Ισπανία)-Μόλντε (Νορβηγία)                  3-0
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...