ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Διαστημική για 17 λεπτά η ΑΕΚ! Τριάρα στον Πανθρακικό


Διαστημική για 17 λεπτά η ΑΕΚ! Τριάρα στον ΠανθρακικόΗ ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Superleague και αύξησε τη διαφορά της από τον τρίτο Παναθηναϊκό στους 8 βαθμούς.

Δείτε το LIVE του αγώνα
Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, "καθάρισε" το παιχνίδι από νωρίς και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, φτάνοντας στο ρελαντί στην τελική επικράτηση.
Ο αγώνας:
17 λεπτά χρειάστηκε η ΑΕΚ, προκειμένου να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη απέναντι στον Πανθρακικό. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο να τελειώσουν το παιχνίδι από νωρίς κι αυτό έκαναν. Πέτυχαν τρία γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα και στη συνέχεια έριξαν ταχύτητα, έχοντας εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Μπουονανότε άνοιξε το σκορ για τους “κιτρινόμαυρους” μόλις στο 4'. Ο Αργεντινός μέσος απέφυγε δύο παίκτες του Πανθρακικού και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Γιούδα. Στο 11' η Ένωση διπλασίασε τα τέρματα της με τον Αραβίδη. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Σοϊλέδη από αριστερά, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 2-0.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 17' και πάλι ο ίδιος παίκτης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Μάνταλου και με απευθείας σουτ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Μετά και την επίτευξη του τρίτου τέρματος, η ομάδα του Γκούσταβο Πογέτ χαλάρωσε, χωρίς να δώσει, όμως, κανένα δικαίωμα στον Πανθρακικό, ο οποίος ήταν ακίνδυνος. Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Ένα ωραίο σουτ του Μάνταλου στο 65' ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος (34' Λαμπρόπουλος), Άρθο, Σοϊλέδης (25' Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόες, Κορδέρο (86' Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Στοΐνοβιτς): Γιούδας (85' Τζελέπης), Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Λαδάκης, Χρήστου (72' Τσιάρας), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χασομέρης (79' Πεταυράκης)
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: