Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

"Έσπασε" το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής στην Τσεχία - Πέταξε στα 5.54μ.


karalis_sef_panig
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να βελτιώσει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στην κατηγορία των Παίδων στο επί κοντώ.


Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεπέρασε τα 5,54 μ. στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς στην Τσεχία και βελτίωσε το δικό του 5,53 μ., από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ. Ο νεαρός αθλητής έδειξε για μια ακόμη φορά φέτος πως διαθέτει το ταλέντο να ανέβει πολύ ψηλά και να διαγράψει λαμπρή πορεία τα επόμενα χρόνια. Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,04 μ., ύψος που ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια, συνέχισε δίχως απώλεια στα 5,24 μ. και πέρασε με την τρίτη τα 5,34 μέτρα. Στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5,44 μ., προκειμένου να δοκιμάσει και να επιτύχει με την πρώτη προσπάθεια στα 5,54 μέτρα.  Ο 17χρονος στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 5,64 μ., ύψος που όμως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να ξεπεράσει πολύ σύντομα.  Ο Καραλής, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε μίτινγκ σε εξωτερικό κατέλαβε την τέταρτη θέση στον αγώνα. Πέμπτος με 5,34 μ. ήταν ο Δημήτρης Πατσουκάκης, που στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,44 μέτρα.

Οι καλύτερες φετινές επιδόσεις του Καραλή
5,54 μ. Γιάμπλονετς (5/3)
5,53 μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ΣΕΦ (13/2)
5,35 μ. Ημερίδα, ΣΕΦ (30/1)
5,30 μ. Προπονητική ημερίδα, Αγιος Κοσμάς *
5,20 μ. Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ, Κωνσταντινούπολη (27/2)
* Η επίδοση δεν μέτρησε ως ρεκόρ, καθώς η ημερίδα ήταν ανεπίσημη

Πηγή

segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...