Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟ.-..Ακίνδυνος μακριά από την Τούμπα ο ΠΑΟΚ


Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟ

ΠΑΟ...Με 2-0 κέρδισε τον Ατρόμητο




Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, που νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας για την 25η αγωνιστική της Super League.
Ο Εβαντζελίστα στο 8΄ άνοιξε το σκορ και ο Βιγιαφάνες στο 70΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις νίκες εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά το πέρας δύο μηνών (4 Ιανουαρίου η τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό) οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0.
Σε παράσταση για έναν λόγο μετέτρεψε το πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Παναθηναϊκός, με τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι να πιέζουν συνεχώς από το 1’, αιφνιδιάζοντας απόλυτα τους φιλοξενούμενους που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο φανερά εκτός κλίματος των απαιτήσεων του αγώνα.
Δημιουργώντας ρήγματα κυρίως από τη δεξιά πλευρά, ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να αναπτυχθεί είτε με τον Μαρινάκη, είτε με τον Ζέκα που έκανε πολλές κινήσεις στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά τελικά το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ το πέτυχε μέσω στημένης φάσης.
Στο 8’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παναθηναϊκού από τα δεξιά, οι αμυντικοί του Ατρόμητου δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν , ο Βιγιαφάνιες έστρωσε στον αμαρκάριστο Λούκας Εβανγκελίστα (τον είχε χάσει ο Γροντής) και με σουτ ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας και το πρώτο του τέρμα στην καριέρα του στην Ελλάδα.
Αυτό το γκολ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους «πράσινους», παρά «ξύπνησε» τους φιλοξενούμενους και σε δύο περιπτώσεις, Βλαχοδήμος και Βιγιαφάνιες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στο 12’ ο νεαρός εξτρέμ ξέφυγε στην «πλάτη» του Κυβρακίδη και βγήκε σε κατάσταση τετ-α-τετ με τον Μπάρκα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απομάκρυνε με το σώμα ενώ στο 16’ ο Βιγιαφάνιες από τα αριστερά με συνεχείς προσποιήσεις «ξάπλωσε» δύο αμυντικούς, αλλά από το πλασέ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.
Έπειτα από το «εφιαλτικό» πρώτο 25λεπτο, ο Παναθηναϊκός έριξε… στροφές με τον Ατρόμητο να βρίσκει ευκαιρία να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και στο 30’ έχασε την πολύ μεγάλη του στιγμή στο ματς. Ο Λε Ταλέκ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά και έστρωσε την μπάλα στον Γροντή, αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρια του Στιλ.


Ακόμη μία ήττα για τον ΠΑΟΚ, που έχασε με 2-1 στην Κομοτηνή

Ακίνδυνος μακριά από την Τούμπα


Δεν μπορεί μακριά από την Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Ο -ουσιαστικά- υποβιβασμένος Πανθρακικός πέτυχε μεγάλη νίκη γοήτρου με 2-1 επί του «δικεφάλου του Βορρά» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League και, μάλιστα, με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Χατζηϊσαία στο 21΄. Ο Ίγκορ στο 50΄ και ο Παπαγεωργίου στο 88΄ ανέτρεψαν τα δεδομένα στο παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ αν και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην Κομοτηνή και έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια, αφού υποχρεώθηκε σε ήττα 2-1 από τον ουραγό Πανθρακικό!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...