ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Αποκαλύψεις για τον ποδηλάτη παιδόφιλο που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μαθητριών! Κατασκόπευε τις ανήλικες που... έβαζε στο μάτι - Πώς τις "ψάρευε"


Αποκαλύψεις για τον ποδηλάτη παιδόφιλο που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μαθητριών! Κατασκόπευε τις ανήλικες που... έβαζε στο μάτι - Πώς τις `ψάρευε`
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

- Ο 46χρονος Αλβανός συνελήφθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Δραπετσώνα
- "Χτυπούσε” σε σχολεία της Δυτικής και Βορειοανατολικής Αττικής
- Είχε ασελγήσει σε βάρος 27 μαθητριών 13 έως 15 ετών
- Φρόντιζε να μάθει πληροφορίες για τις ίδιες και τους γονείς τους

Ο ποδηλάτης παιδόφιλος, o οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γονιών και παιδιών στα σχολεία της Δυτικής και της Βορειανατολικής Αττικής, αλλά και περιοχών του Πειραιά, έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας. Ο 46χρονος Αλβανός παιδόφιλος με το ποδήλατο, συνελήφθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην περιοχή της Δραπετσώνας, καθώς ο ίδιος διαμένει σε γειτονιά των Καμινιών.
Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί από την Υπηρεσία τους, εν προκειμένω την Άμεση Δράση, πως κυκλοφορεί παιδόφιλος με ποδήλατο και παγιδεύει ανήλικες μαθήτριες 13 έως και 15 ετών και ασελγεί σε βάρος τους.


Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον 46χρονο Αλβανό υπήκοο και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, τους τελευταίους μήνες ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ασελγήσει σε βάρος 27 ανήλικων μαθητριών, τις οποίες είχε “ψαρέψει” έξω από τα σχολεία τους, όπου ο ίδιος έστηνε καρτέρι.
Παράλληλα διαπιστώθηκε πως η δράση του παιδόφιλου με το ποδήλατο είχε ξεκινήσει σποραδικά από το Σεπτέμβριο του 2015, την περίοδο δηλαδή που είχαν ανοίξει τα Σχολεία και συνεχίστηκε εντατικά μέχρι και την σύλληψη του.

Πώς δρούσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος Αλβανός έβαζε στο “μάτι” συγκεκριμένα σχολεία από τον Πειραιά μέχρι το Χαλάνδρι και το Χολαργό και άρχισε να κόβει βόλτες με το ποδήλατο του, προσπαθώντας να ανακαλύψει πληροφορίες για τις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα πού διαμένουν, πώς λένε τους γονείς τους κλπ.
Στη συνέχεια έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο του, αφού πρώτα είχε συγκεντρώσει τις πληροφορίες που ήθελε και κυρίως το γεγονός πως η μαθήτρια που είχε στοχοποιήσει, επιστρέφει στο σπίτι μόνη της.
Αμέσως σταματούσε την ανυποψίαστη μαθήτρια που είχε μπει στο “στόχαστρο” του και της έλεγε πως γνωρίζει τον πατέρα της, αναφέροντας και το όνομα του γονιού της και μάλιστα για να πιστέψει το παιδί πως πράγματι είναι γνωστός του πατέρα της έλεγε πως είναι ο άνθρωπος που είχε βάψει το παιδικό της δωμάτιο, όταν η ίδια ήταν μωρό.
Ο αδίστακτος παιδόφιλος όταν πια είχε καταλάβει πως η μαθήτρια είχε “τσιμπήσει το δόλωμα”, της έλεγε πως ήρθε να της κάνει παρέα, γιατί έχουν οι γονείς της κάτι δουλειές και ακόμα δεν μπορεί να πάει στο σπίτι της.
Έτσι έβρισκε την ευκαιρία και θώπευε τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία αδυνατούσαν να αντιληφθούν το τι συνέβαινε. Όταν τα παιδιά επέστρεφαν σπίτι τους, με τον ψυχικό τους κόσμο διαλυμένο από τις πράξεις του αδίστακτου 46χρονου, εξιστορούσαν στους γονείς τους την συνάντηση με τον δήθεν γνωστό τους και από εκεί και έπειτα ξεκινούσαν οι... εκπλήξεις, καθώς γίνονταν αντιληπτό στους γονείς πως το παιδί τους έπεσε θύμα ασέλγειας από σεσημασμένο παιδόφιλο.
Όταν πια συνελήφθη ο 46χρονος, κλήθηκαν στην Ασφάλεια οι γονείς αλλά και τα παιδιά που είχαν πέσει θύματα του, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που ασέλγησε σε βάρος τους και δηλητηρίασε τον ψυχικό τους κόσμο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: