ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Δάσος Στροφυλιάς: Το υπαίθριο πορνείο με τις Βουλγάρες και οι ντουζίνες με τα προφυλακτικά


Δάσος Στροφυλιάς: Το υπαίθριο πορνείο με τις Βουλγάρες και οι ντουζίνες με τα προφυλακτικά
Του Γιάννη Σπυρούνη
«Πορνείο η ύπαιθρος» ήταν η επιχείρηση που είχαν στήσει δύο Βούλγαροι με δύο Βουλγάρες στο δάσος της Στροφυλλιάς και πελάτες Μπαγκλαντέζους εργάτες γης απο την
ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το «μπορντέλο» που λειτουργούσε όχι σε κάποιο σπίτι ή παράγκα, αλλά κάτω από τα πεύκα του δάσους της Στροφιλιάς, αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στη Βάρδα και προέβησαν σε συλλήψεις.
Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας έκαναν χθες νωρίς το βράδυ έφοδο στην περιοχή και τους έπιασαν όλους επ’ αυτοφώρω. Τα κορίτσια, τους νταβατζήδες και τους πελάτες.
Το σκηνικό του υπαίθριου πορνείου είχε στηθεί στο δάσος της Στροφυλλιάς. Οι εμπλεκόμενοι, όλοι εργάτες γης. Οι Βούλγαροι «προαγωγοί» και οι Βουλγάρες «εκδιδόμενες» είναι εργάτες σε φραουλοχώραφα. Το κρεβάτι είχε διαμορφωθεί ανάμεσα σε θάμνους με μια κουβέρτα κατά γης... Στην είσοδο του «πορνείου» ο ένας Βούλγαρος είχε ανάψει και φωτιά περιμένοντας τους πελάτες που έφερνε με το αυτοκίνητό του ο συνεργάτης του. Τα κορίτσια στα δωμάτια είχαν μαζί τους ντουζίνες με προφυλακτικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και πακέτα με μωρομάντηλα μιας και το «μαγαζί» δεν διέθετε τουαλέτα και μπάνιο.
Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας, μόλις είχαν φτάσει στο χώρο τέσσερις πελάτες υπήκοοι Μπαγκλαντές και ετοιμάζονταν να περάσουν καλά, αλλά μάλλον έμειναν με ... τη χαρά στο χέρι. Και αυτό γιατί οι τρεις εξ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν προς απέλαση. Ο τέταρτος βρίσκεται νόμιμα στην χώρα και αφέθηκε ελεύθερος. Οι τέσσερις είναι ηλικίας 22,23, 27 και 31 ετών. Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο Βουλγάρες ηλικίας 33 και 41 ετών, καθώς η πορνεία αποτελεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ... πταίσμα. Τέλος συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 33 και 40 ετών για μαστροπεία.
Στην κατοχή μιας γυναίκας βρέθηκε το ποσό των 1670 ευρώ και του ενός άντρα (Βούλγαρων) το ποσό των 1325 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν...
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω δύο αλλοδαποί για μαστροπεία σε περιοχή της Μανωλάδας Ηλείας

Οι δράστες εξωθούσαν στην πορνεία δύο γυναίκες ομοεθνείς τους σε υπαίθριο χώρο

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (3.000) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών


Συνελήφθησαν, επ΄αυτοφώρω, χθες (3-6-2016) το βράδυ, στο Κουνουπέλι Μανωλάδας Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο γυναίκες ομοεθνείς των δραστών, ηλικίας 41 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, ενώ συνελήφθησαν και τρείς άνδρες υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 33, 31 και 22 ετών για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε υπαίθρια δασική περιοχή στο Κουνουπέλι Μανωλάδας Ηλείας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 40χρονο και τον 33χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο γυναίκες, σε υπηκόους Μπανγκλαντές, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στον τόπο του περιστατικού συνελήφθησαν και τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν μεταβεί εκεί για συνευρεθούν ερωτικά με τις δύο αλλοδαπές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο από την Πάτρα στην προαναφερόμενη περιοχή έχοντας ειδοποιήσει προηγουμένως τηλεφωνικώς τους «υποψήφιους πελάτες».

Οι δράστες εξέδιδαν τις γυναίκες, σε υπαίθριους δασικούς χώρους, που τους διαμόρφωναν ειδικά για το σκοπό αυτό, τις τελευταίες δέκα ημέρες τουλάχιστον, κυρίως σε αλλοδαπούς, από τις περιοχές της Μανωλάδας, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ, ενώ άλλαζαν τακτικά τους χώρους συνεύρεσης, προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι η κάθε γυναίκα συνευρίσκονταν μέχρι και με είκοσι άνδρες κάθε βράδυ.
Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δύο μαστροπούς και στις δύο γυναίκες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (3.095), ως προερχόμενο από την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: