Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Δύο συλλήψεις για ληστεία στη Βάρδα


Οι δράστες επιτέθηκαν σε δυο υπηκόους Μπαγκλαντές τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Συνελήφθησαν, σήμερα στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δυο άνδρες, ηλικίας 23 και  28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Για τη ίδια υπόθεση, συνελήφθηκαν και δυο άνδρες, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 36 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη παραμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, στην περιοχή Καρβουναίικα  Βάρδας, οι δυο ημεδαποί, φορώντας κουκούλες, που κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των  προσώπων τους, επιτέθηκαν με αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο στον 36χρονο και στον 24χρονο αλλοδαπό, τη στιγμή που οι τελευταίοι επέστρεφαν πεζοί στην οικία τους και αφού τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, δέκα ομοεθνείς των δυο αλλοδαπών, άκουσαν τις φωνές τους, προσέγγισαν τον τόπο του περιστατικού κρατώντας ξύλα και μια αξίνα και επιτέθηκαν όλοι μαζί στους δράστες της ληστείας, με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών βλαβών στον 23χρονο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον 23χρονο ημεδαπό και τους δυο αλλοδαπούς, ενώ στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών εντοπίστηκε και ο 28χρονος, σήμερα το πρωί στην οικία του και συνελήφθη.
Από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών προέκυψε ότι, διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ κατασχέθηκαν ως πειστήρια μια κουκούλα τύπου  «full face», ένα κομμάτι ξύλο ελιάς, ένα αυτοσχέδιο  ξύλινο ρόπαλο, μια σανίδα με πρόκες και μια αξίνα. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. 
http://ilia24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...