Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ηλεία: Βροχερό μοτίβο και άνοδος της θερμοκρασίας


Ηλεία: Βροχερό μοτίβο και άνοδος της θερμοκρασίας
Ασθενείς βροχές προβλέπεται να σημειωθούν σήμερα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο στους 15οC στα βόρεια και κεντρικά πεδινά, έως τους 12οC στα νότια και στους 7οC στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Κεντρικό Ιόνιο όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ με εξασθένηση στη συνέχεια.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Ηλιοφάνεια, όπου στα νοτιοανατολικά θα είναι περισσότερη και λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στο Κεντρικό Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου περιμένουμε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 1 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 5 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 1 έως 9 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 13 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο έως ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Κεντρικό Ιόνιο όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ με εξασθένηση στη συνέχεια.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μόνο τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...