ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Γάλλοι φαρμακοποιοί απέστειλαν εξοπλισμό και ιατρικό υλικό στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας


Έμπρακτη συμπαράσταση στους Έλληνες, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια, από Γάλλους φαρμακοποιούς, οι οποίοι τείνουν χέρι βοηθείας στη χώρα μας και στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Οι ανάγκες και οι ελλείψεις στο χώρο της υγείας μεγάλες, αυτό δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο, γι’ αυτό και οι Γάλλοι φαρμακοποιοί ανέλαβαν πρωτοβουλία και χθες απέστειλαν ένα φορτηγό με ιατρικά είδη και είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Πρωτοβουλία
‘Σύνδεσμος’ αυτής της προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει από πέρυσι ο κ. Φρανσουά Ξαβιέ Ντεφό, ο Γάλλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας, αφού παντρεύτηκε την κα Χριστίνα Λευκαδίτη- Καραγιάννη και ζουν μόνιμα στο Κάστρο Κυλλήνης.
Ο κ. Ντεφό ανέλαβε πρωτοβουλία, καθώς έχει φιλική σχέση με τον πρόεδρο των φαρμακοποιών της Γαλλίας κ. Αλέν Μπερτόν, και κινητοποίησαν το Σύνδεσμο συνταξιούχων φαρμακοποιών της Γαλλίας, που έχει αναπτύξει διεθνή ανθρωπιστική δράση.
Όπως εξηγεί η κα Λευκαδίτη- Καραγιάννη, ο Σύνδεσμος κάνει δωρεές σε διάφορες χώρες και αποφάσισε να στηρίξει και το νομό Ηλείας, κάτι που γίνεται για δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο.
«Ο σύζυγός μου βρίσκεται δέκα χρόνια στην περιοχή και γνωρίζει καλά τα προβλήματα. Πέρυσι ήρθαν από το Σύνδεσμο στη χώρα μας και έκαναν αυτοψία στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στα Κέντρα Υγείας των δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης» εξηγεί η κα Λευκαδίτη- Καραγιάννη.

Σημαντικό υλικό
Έτσι, χθες παραλήφθηκε ένα φορτηγό με 100 κυβικά πράγματα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, προκειμένου να καλυφθούν βασικές ελλείψεις.
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων παραλήφθηκαν καρέκλες, ιατρικά κρεβάτια, στρώματα, τραπέζια, αναπηρικά καροτσάκια και πατερίτσες, περιπατητές, φορεία, πολυθρόνες, φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα υλικά, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
Όπως εξήγησε ο κ. Ντεφό, ο στόχος είναι να γίνεται μία αποστολή υλικού κάθε έξι μήνες, έτσι ώστε να παίρνουν μία μικρή ανάσα οι υγειονομικές δομές της περιοχής.
Το ζευγάρι υποδέχτηκε χθες το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γιάννης Λέντζας, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία τους να μεσολαβήσουν στο Σύνδεσμο συνταξιούχων φαρμακοποιών της Γαλλίας και φυσικά ευχαρίστησε και το Σύνδεσμο για την ανταπόκρισή του.
«Είναι μία πολύ γενναιόδωρη προσφορά σε όλες τις δομές υγείας του νομού. Τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης. Πραγματικά χίλιες φορές ‘μπράβο’» ανέφερε ο κ. Λέντζας, ο οποίος επεσήμανε ότι το υλικό που παραλήφθηκε θα καλύψει βασικές ανάγκες του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και φυσικά η δωρεά αυτή συμβάλει ώστε να εξοικονομηθούν και πόροι της νοσηλευτικής μονάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: