ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Βγάζει προβλήματα ο δρόμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Βγάζει προβλήματα ο δρόμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Υποχωρεί γέφυρα σε τοπικό ρέμα λόγω κακοτεχνίας
Του Γιάννη Σπυρούνη
Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ολοκλήρωση του δρόμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και άρχισαν να παρουσιάζονται προβλήματα που όπως λένε κάτοικοι και φορείς οφείλονται σε κακοτεχνία. Σε σημείο κοντά στην
Κάτω Παναγιά, ο δρόμος έχει βυθίσει σε σημείο που βρίσκεται γέφυρα για να περνούν τα νερά τοπικού ρέματος. Ακριβώς από κάτω όπως διαπιστώσαμε έχει δημιουργηθεί κενό με αποτέλεσμα στο σημείο που έχει βυθίσει το οδόστρωμα να κινδυνεύει να προκληθεί ατύχημα από τα αυτοκίνητα που κινούνται επί της οδού. Και ίσως οι ντόπιοι να έχουν μάθει και να αποφεύγουν το συγκεκριμένο σημείο, όμως καθημερινά λόγω της κίνησης του λιμένα Κυλλήνης με δρομολόγια από και προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, εκατοντάδες οδηγοί περνούν από εκεί.
Η τεχνική αυτή βλάβη έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και στους κατοίκους της περιοχής που συνέχεια ακούν τα αυτοκίνητα και κυρίως που πέφτουν στο συγκεκριμένο σημείο και παράλληλα νιώθουν και τους κραδασμούς που προκαλούν τα βαριά οχήματα υπό αυτές τις συνθήκες στο έδαφος της περιοχής.
kritsinelias
Ο Επαμεινώνδας Κριτσινέλιας, κάτοικος της περιοχής επισήμανε σε δηλώσεις του πως παρουσιάζονται τεχνικές ατέλειες και στη γέφυρα και στην άσφαλτο. «Έχει υποχωρήσει η άσφαλτος, έχει φύγει το τοιχίο αντιστήριξης στη γέφυρα με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει τα χώματα και να βυθίσει η άσφαλτος. Κινδυνεύει ο δρόμος, έχουμε πολύ θόρυβο από τα φορτηγά που πέφτουν εκεί με το φορτίο τους και έχουμε κραδασμούς στο σπίτι μας. Έχουμε αναφέρει το θέμα εδώ και μήνες, ήρθαν κάποιοι το είδαν αλλά δεν έκαναν τίποτα. Πλέον η κατάσταση επιδεινώνεται και φοβάμαι πως θα γίνει επικίνδυνη και πρέπει να υπάρξει παρέμβαση. Έχουμε δει αυτοκίνητα να περνούν από το σημείο και να χάνουν τον έλεγχο» σχολίασε.
tsakos
Ο πρόεδρος του Νεοχωρίου Κυλλήνης Βασίλης Τσάκος από την πλευρά του δήλωσε πως «… είναι ένας δρόμος που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά, καθημερινά. Τους τελευταίους μήνες έχει υποχωρήσει πολύ ο δρόμος και υπάρχει φόβος να συμβεί ατύχημα. Πρέπει άμεσα η Περιφέρεια να λάβει τα μέτρα της και νομίζω πως ήδη έχουμε αργήσει, καθώς η καθίζηση επεκτείνεται. Διαπιστώνουμε πως έχει γίνει κακοτεχνία στο έργο. Παρακαλούμε πολύ την Περιφέρεια να λάβει τα μέτρα της».
Να σημειώσουμε πως τα προηγούμενα χρόνια πριν την υλοποίηση του έργου, στο συγκεκριμένο δρόμο η περιοχή έχει θρηνήσει πάρα πολλούς συνανθρώπους μας εξαιτίας τροχαίων δυστυχημάτων. Ο δρόμος όμως παρά την ανακατασκευή και βελτίωσή του παραμένει επικίνδυνος…
dromos killini2
dromos killini3
dromos killini4
dromos killini5
dromos killini6

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: