Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την θωράκιση του τοίχου της Αγίας Κυριακής

makis-1

















Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την θωράκιση του τοίχου της Αγίας Κυριακής, η στατική επάρκεια του οποίου έχει πληγεί από την διάβρωση των εδαφών και όχι μόνο.

Χθες το πρωί στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Πύργου κ. Μάκης Παρασκευόπουλος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Παναγόπουλο, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους. «Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι οι εργασίες αποκατάστασης της στατικής επάρκειας του τοίχους στα σκαλιά της Αγίας Κυριακής ολοκληρώθηκαν.

Η περιοχή αλλάζει και αποκτά άλλη φυσιογνωμία μαζί με τους ελεύθερους χώρους που παραχωρήθηκαν από πολίτες και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο στο κέντρο του Πύργου», δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου.

Ο κ. Παναγόπουλος πρόσθεσε ότι έγινε και η στεγανοποίηση του δαπέδου του αύλειου χώρου της Αγίας Κυριακής και έτσι δεν θα προκύψουν προβλήματα με νερά.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει μία μελέτη η προηγούμενη δημοτική αρχή που ήταν μία ακριβή λύση αλλά δημιουργήθηκε και πρόβλημα με τις ιδιοκτησίες των γειτόνων αφού θα χρειαζόταν για να εφαρμοστεί η λύση αυτή να μπει και μέσα στις εκτάσεις των ιδιωτών που είναι δίπλα.
Συντάκτης Αννα Ψυχογυιού  
 
proti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...