Κίνηση Πολιτών" του νέου δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

\"Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών\" του νέου δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης














Με ισχυρό ψηφοδέλτιο κατεβαίνει στις εκλογές της 7/11 η νεοσύστατη "Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών" του νέου Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης. Αυτό αποφασίστηκε στην τελευταία συνέλευση των μελών της Κίνησης, που εκτίμησαν ως πολύ θετικά τα μηνύματα από τις ανοικτές δημόσιες συγκεντρώσεις διαλόγου που είχαν την περασμένη εβδομάδα με τις τοπικές κοινωνίες των τεσσάρων δήμων.

Ήδη οι προσχωρήσεις πολιτών στην Κίνηση συνεχίζονται και με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου θα εκλεγεί και ο επικεφαλής της Κίνησης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και σύμφωνα με τις αυτοδιοικητικές αρχές της συλλογικότητας.

Με επιστολή της προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η "Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών'' ζητεί τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας κατ’ εξαίρεσιν, δεδομένου ότι υπάρχει ανάγκη  μόνιμης παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης στην περιοχή της Βουπρασίας, λόγω του μεγάλου αριθμού οικονομικών μεταναστών που εργάζονται και διαμένουν εκεί.

iliatora








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ