Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στη Δυτ. Ελλάδα η ηγεσία Yπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης 9 και 10 Οκτωβρίου













Το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με επικεφαλής τον υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη και τον Ηλείο υφυπουργό Γιάννη Κουτσούκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση όπου θα προσκληθούν αγροτικοί φορείς από όλη την Περιφέρεια και από την Ηλεία. Εξάλλου την για την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης θα επικοινωνήσει στην περιφέρεια ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίο σήμερα θα βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργού, θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις 2 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Du Lac». Το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου ο κ. Σκανδαλίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή σύσκεψη, στην Κοζάνη στις 12.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, περιοχή Ζ.Ε.Π. Η σύσκεψη - που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...