Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Σκληρή απάντηση της Ντόρας στον Α. Σαμαρά



Η ανεξάρτητη βουλευτής χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.

"Ο κ. Σαμαράς είναι προφανές ότι νιώθει πιο άνετα στην ίδια παράταξη με την κ. Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα, γι’ αυτό και επιδιώκει...

να μεταλλάξει την Νέα Δημοκρατία, σε ένα λαϊκίστικο, αντιευρωπαϊκό κόμμα, το οποίο γίνεται όλο και πιο μικρό", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Κόσμος του επενδυτή", ο Αντώνης Σαμαράς.

"Οι πολίτες", συνεχίζει η κ. Μπακογιάννη, "βιώνουν μια εξαιρετικά δύσκολη πραγματικότητα και έχουν από την μία τον «λεφτά υπάρχουν» κ. Παπανδρέου και από την άλλη τον «θα μηδενίσω το έλλειμμα χωρίς θυσίες» κ. Σαμαρά. Πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να στείλουν ένα μήνυμα και στους δύο, ψηφίζοντας τους καλύτερους υποψηφίους και προπαντός εκείνους που αρνούνται να λειτουργήσουν ως κομματικά φερέφωνα", καταλήγει στη δήλωσή της.

Στη συνέντευξη του, ο πρόεδρος της ΝΔ , απαντώντας στις βολές που έχει δεχθεί από την Ντόρα Μπακογιάννη ότι μετέτρεψε τη ΝΔ σε μικρό κόμμα, είπε ότι "Παρέλαβα τη Νέα Δημοκρατία έπειτα από μία ιστορική ήττα. Και σήμερα το μήνυμα ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις και βάζει την ατζέντα της πολιτικής συζήτησης. Και η δύναμή μας αυξάνεται συνεχώς. Κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα. Όχι "συνασπισμό τζακιών".
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...