Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Επεκτείνεται η Αττική Οδός – Υποθαλάσσια σήραγγα ενώνει Σαλαμίνα - Πέραμα


35 χιλιόμετρα θα επεκταθεί η Αττική Οδός μέσα στο 2011 ενώ αναμένεται να δημιουργηθεί και νέος δρόμος που θα ενώσει την Θήβα και την Ελευσίνα.

Το υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε την επέκταση μέσα στο 2011 της Αττικής Οδού. Πρόκειται για ένα έργο 35 χιλιομέτρων που θα κοστίσει 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Ο δρόμος θα ξεκινάει από την Κατεχάκη, θα περνάει από την Περιφερειακή Υμηττού, θα φτάνει στην Βουλιαγμένη και θα καταλήγει στην Βάρης – Κορωπίου.
 
Το δεύτερο έργο είναι ο δρόμος Ελευσίνας – Θήβας μήκους 50 χιλιομέτρων και θα κοστίσει 450 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος είναι αποσυμφορηθεί και η Εθνική Οδός ειδικά στο τμήμα που περνάει από κεντρικά σημεία της Αττικής.
 
Το υπουργείο ανακοίνωσε άλλο ένα σημαντικό έργο αυτό της δημιουργίας υποθαλάσσιας σήραγγας που θα ενώσει την Σαλαμίνα με το Πέραμα. Θα έχει βάθος 16 μέτρων και αναμένεται να κοστίσει 50 εκατομμύρια ευρώ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...