Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Κρύβει άσο στο μανίκι ο Απ. Κατσιφάρας;
Αυτοδιοίκηση ( 09/10/2010 13:22 )
Κρύβει άσο στο μανίκι ο Απ. Κατσιφάρας;
Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για την κατάρτιση του περιφερειακού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά τους υποψηφίους από την Ηλεία. Μία θέση έχει «κρατηθεί» από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα.

Σήμερα ανακοινώνονται στην Πάτρα οι 13 υποψήφιοι από την Ηλεία, ενώ την προσεχή Δευτέρα στον Πύργο το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ από την Ηλεία.


Εξαίρεση αποτελεί μία θέση υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, την οποία ζήτησε ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας να… παραμείνει κενή προκειμένου να  επιλέξει ο ίδιος το πρόσωπο που θα την στελεχώσει.

Τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που θα ανακοινώσει σήμερα ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας  και είναι από την Ηλεία έχουν ως εξής: Νίκος Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Πλατανιάς, Κώστας Μπουγάς, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Δημήτρης Βάλαρης, Διατσέντα Φανού Φουσκαρίνη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Γεωργιόπουλος, Αλέκος Ζαφειρόπουλος, Γεωργία Παπαναγιώτου, Χρήστος Βρυώνης, Λάμπρος Μπίκος.

Το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την Ηλεία θα ανακοινωθεί στον Πύργο, την προσεχή Δευτέρα σε προεκλογική εκδήλωση στην οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι παρών και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.

ηλεια τωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...