Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ ο Δαλούκας

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/10/18831.jpgΤαυτόχρονα με το εξώδικο που έστειλε στον κύριο Μαρινάκη, ο Δαλούκας έστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις με τις οποίες τόνιζε ότι η Ομοσπονδία έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Παράλληλα ζήτησε από τον κύριο Πιλάβιο να ανακληθεί η απόφαση της αποκοπής του από την διαιτησία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται το περιεχόμενο της επιστολής του να συζητηθεί στο συμβούλιο που θα κάνει την Πέμπτη η ΕΠΟ.

Ο Κούγιας μιλάει για το εξώδικο σε Μαρινάκη…

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra-fm” έκανε την Τρίτη το απόγευμα ο δικηγόρος του Δαλούκα, όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτός και ο πελάτης του ζητούν από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

 «Με έναν πολύ ευπρεπή τρόπο, με ένα πολύ ευπρεπές και ανθρώπινο κείμενο, ζητάμε να ανασκευάσει τις δηλώσεις. Το έχω αποστείλει από χθες το εξώδικο και αν το επιτρέψει ο κ. Δαλούκας θα μπορούσε να δοθεί στη δημοσιότητα», ανέφερε ο κύριος Κούγιας.

Θέλει να αποδείξει ότι είναι… καθαρός

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δαλούκας ενδιαφέρεται πρωτίστως  να δείξει πόσο καθαρός είναι και δευτερευόντως να επιστρέψει στην διαιτησία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ζήτησε και την παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ ως πρώην διεθνής διαιτητής αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει αντίδραση από την Διεθνή Ομοσπονδία Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...