Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νέα ανακοίνωση για την εμφάνιση "μονόκερου" σε βίντεο!Rumored Unicorn Sighting Reported In Don Valley.flv

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα βίντεο που καταγράφει έναν... μονόκερο είχε απασχολήσει έντονα τις αρχές του Καναδά!

Δείτε το video!



Εξι μέρες μετά, το Επιστημονικό Κέντρο του Οντάριο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
"Εξετάζουμε το βίντεο καρέ καρέ μελετώντας προσεχτικά κάθε πλάνο, προκειμένου να καταλήξουμε σε ασφαλές συμπέρασμα"!

Οι Μονόκεροι είναι μυθικά πλάσματα που μοιάζουν με άλογα -σε λευκό συνήθως χρώμα. Βασικό χαρακτηριστικό τους αποτελεί το ένα κέρατο που εξέχει από το μέτωπο τους. Κατά καιρούς υπάρχουν μαρτυρίες για εμφανίσεις μονόκερων σε διάφορα δάση ανα τον κόσμο αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται μόνο για μαρτυρία.

Το παρακάτω ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, έχει -υποτίθεται- καταγράψει ένα τέτοιο μυθικό πλάσμα. Το οπτικό ντοκουμέντο κατέγραψε ο Peter Hickey-Jones, κατά τη διάρκεια παρατήρησης πουλιών σε δάσος στο Τορόντο του Καναδά.

Αμέσως το γεγονός πήρε μεγάλη δημοσιότητα και ανάγκασε ειδικούς από το Επιστημονικό Κέντρο του Οντάριο να μελετήσουν το βίντεο και να αποφασίσουν αν πρόκειται για σπάνια καταγραφή μονόκερου, φάρσα ή oφθαλμαπάτη!

Για καλό και για κακό μάλιστα, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου παρακαλούν όποιον δει κάτι ανάλογο να το αναφέρει αμέσως αλλά και να είναι προσεχτικός στις κινήσεις του για λόγους ασφαλείας!
Το pyles.tv σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε κι εσείς το επίμαχο βίντεο. Τι λέτε;


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...