Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μικρά από το ΟΑΚΑ (που κανείς δεν τολμά να γράψει)

Μικρά από το ΟΑΚΑ (που κανείς δεν τολμά να γράψει)
Σε όλες τις συσκέψεις των καναλιών πριν από τα μεγάλα παιχνίδια Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού το κεντρικό θέμα είναι ο αριθμός των καμερών που θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης καταγραφή των πεπραγμένων.


Ποτέ όμως δεν είναι αρκετές. Το gossiptv σας μεταφέρει αυτά που έγιναν στις εξέδρες των επισήμων του ΟΑΚΑ, κανείς δεν τα έδειξε και πολύ περισσότερο κανείς δεν τα έγραψε.

* Ένας μεγαλόμετοχος του Παναθηναϊκού σχολίαζε σε έναν φίλο του για άλλον μεγαλομέτοχο: «Ώχου μωρέ, όλο τον καουμπόϊ μας κάνει λες και εμείς δεν βάλαμε λεφτα».

  ** Έφορος τμήματος του Παναθηναϊκού και στενός συνεργάτης του Πρόεδρου της ΠΑΕ έβριζε χυδαία και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

  *** Με το που τέλειωσε το ματς ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Μοναδικό θέμα της κουβέντας το πώς θα αντιμετωπιστεί το «χειρουργείο του Κάκκου» όπως χαρακτηριστικά έλεγαν.

  **** Πολύ δουλειά είχαν Σαββατιάτικα τα μεγάλα στελέχη της NOVA που ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το βαν έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλά ριπλέι στις αμφισβητούμενες φάσεις του Ολυμπιακού και γενικά να είναι μια «πράσινη» μετάδοση.

Έτσι και αλλιώς είναι γνωστές οι σχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το κανάλι της Κάντζας. Αυτό φαίνεται και από τις τελευταίες απολύσεις, αλλά και προσλήψεις συγκεκριμένων δημοσιογράφων που έγιναν στο συνδρομητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...