Η ΝΔ είχε προσεγγίσει το Δημαρά προεκλογικά

Μία ανάσα από το χρίσμα από τη ΝΔ έφτασε ο υποψήφιος – με μεγάλες αξιώσεις - περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Δημαράς, ο οποίος στα μέσα του καλοκαιριού είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.


Η συνάντηση σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News είχε κλειστεί τρεις ημέρες πριν από τον Χρήστο Ζώη που είχε αναλάβει να “βολιδοσκοπήσει” το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο να δει τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο κ. Δημαράς είχε ήδη διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα γιατί δεν ψήφισε το Μνημόνιο και οι συζητήσεις για τις επικείμενες εκλογές των ΟΤΑ έδιναν και έπαιρναν.

Σύμφωνα πάντα με τη Real News η συνάντηση κράτησε για δύο ώρες και στο επίκεντρό της ήταν τα έκτακτα μέτρα που προέκυψαν από την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό ΕΕ – ΔΝΤ.

“Δεν είναι πρόταση αλλά σκέψη. Σκεφτήκαμε ότι μπορείς να είσαι ο κοινός υποψήφιος στην Αττική των αντιμνημονιακών δυνάμεων” είχε πει ο Α. Σαμαράς σύμφωνα με την εφημερίδα. Την πρόταση για στήριξη Δημαρά είχαν κάνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος είχε επίσης προτείνει και τη “λύση” Μητρόπουλου.

Η υποψηφιότητα όπως αποδείχθηκε στην πορεία δεν ευδοκίμησε γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΝΔ φοβήθηκε μήπως σταλεί λάθος μήνυμα. Ο ίδιος ο κ. Δημαράς μιλώντας στο Mega δήλωσε ότι είχε συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ