Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Οι γιατροί-πρωταθλητές στην κλοπή- Η λίστα με τα 200 ονόματα


- Σε ένα μήνα έγραψαν μισό εκατομμύριο συνταγές αξίας 10.490.449 ,29 ευρώ!
- Ένας παθολόγος έγραψε 8.472 συνταγές σε τριάντα ημέρες!
- Στον εισαγγελέα η λίστα με τα ονόματα

Επιτέλους το Κράτος... ανακάλυψε την πυρίτιδα. Αποφάσισε να κάνει ελέγχους και βρήκε, έστω 200 από αυτούς που κλέβουν.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Βήμα” ο έλεγχος έγινε για τις συνταγογραφήσεις τριών μηνών από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο του 2010 και βρέθηκε οτι 200 γιατροί κατάκλεβαν το ΙΚΑ γράφοντας ακόμη και φάρμακα άσχετα με την ειδικότητά τους.

Η λίστα από την εφημερίδα "Το Βήμα"
Η λίστα από την εφημερίδα "Το Βήμα"

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδα ακόμη και οι ελεγκτές εντυπωσιασμένοι από το μέγεθος της κλοπής βάφτισαν τη λίστα “οι πρωταθλητές”!
“Πρόκειται για την κομπίνα της δεκαετίας,που στήθηκε σε βάρος των ασφαλισμένων και των Ασφαλιστικών Ταμείων” είπε ο Γ. Κουτρουμάνης .

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι παθολόγοι έσπασαν όλα τα ρεκόρ, έγραψαν συνταγές αξίας 7,3 εκατομμυρίων μόνο μέσα στο μήνα Απρίλιο, 7,2 εκατομμυρίων το Μάιο και άλλα 7,8 εκατομμύρια τον Ιούνιο! Εκτός του... πρωταθλητή των πρωταθλητών Σ.Λ. Που έγραψε σχεδόν οκτώμισι χιλιάδες συνταγές σ' ένα μήνα, το ... αργυρό μετάλλιο κερδίζει ο Ε. Π. που έγραψε μέσα στον Απρίλιο 6.481 συνταγές αξίας 103.678,88 ευρώ.

Η λίστα από την εφημερίδα "Το Βήμα"
Η λίστα από την εφημερίδα "Το Βήμα"


Επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, μαζί με τη λίστα των γιατρών υπάρχει και εκείνη με τους φαρμακοποιούς που όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που γράφουν τα περισσότερα φάρμακα και απόλυτα τυχαία όλοι τους είτε συστεγάζονται με τους γιατρούς στην ίδια πολυκατοικία, είτε βρίσκονται στην ίδια γειτονιά....

Σύμφωνα με “Το Βήμα” συγκεκριμένο φαρμακείο εκτέλεσε τις περισσότερες συνταγές και τους τρεις μήνες του 2010 (Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο). Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο εκτέλεσε 10.097 συνταγές αξίας 210.226,92 ευρώ. Το ίδιο φαρμακείο τον Μάιο εκτέλεσε άλλες 10.349 συνταγές αξίας 200.371,80 ευρώ και τον Ιούνιο 11.889 συνταγές αξίας 186.906,59 ευρώ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...