Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πατέρας - τέρας βίαζε το 4χρονο παιδί του

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/child-abuse2-425x286.jpgΤις χειρότερες εικόνες της ζωή του έχει κλειδώσει στο μυαλό ένα 4χρονο κοριτσάκι, μοναχοπαίδι...

ενός νεαρού ζευγαριού που εδώ και περίπου 8 μήνες βιάζεται από τον ίδιο του τον πατέρα.
 
Η καταγγελία έγινε από την ίδια τη γιαγιά του παιδιού, που σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε το έγκλημα που διαπράττει ο 35χρονος πατέρας. Η ίδια ισχυρίζεται ότι μερίδιο ευθύνης έχει και η κόρη της, δηλαδή η μητέρα του παιδιού η οποία γνωρίζει πολύ καλά τις πράξεις του συζύγου της, αλλά για λόγους που δεν έχει καταλάβει ως τώρα δέχεται αυτό που συμβαίνει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το νεαρό ζευγάρι που είναι πρώην χρήστες ναρκωτικών ουσιών μετά από την -πριν από λίγα χρόνια- απεξάρτησή τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια για να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή.

Στην προσπάθεια αυτή ήταν κοντά τους πάντα οι γονείς τους. Όταν μάλιστα έφεραν στον κόσμο το παιδί τους η αισιοδοξία είχε πλημμυρίσει τους πάντες στην οικογένεια .
 
Η γιαγιά όμως του 4χρονου κοριτσιού, που πήγαινε πιο συχνά από όλους στο σπίτι του ζευγαριού στο Χαϊδάρι, τον τελευταίο καιρό συνειδητοποίησε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τη συμπεριφορά του μικρού αγγελουδιού.

Ύποπτα σημάδια συμπεριφοράς από το παιδί την οδήγησαν να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών, και τελικά να βρεθούν μπροστά σε περίτρανες αποδείξεις για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού.

Με το παιδί αυτή τη στιγμή ασχολούνται ειδικοί επιστήμονες, ενώ το ζευγάρι βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...