Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τι είπε για την Ηλεία ο Παπανδρέου από την Πάτρα


Τι είπε για την Ηλεία ο Παπανδρέου από την Πάτρα
Aν και η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Πάτρα επικεντρώθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και σε ζητήματα της Αχαϊας, υπήρξαν αναφορές και στο νομό Ηλείας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου εξήγγειλε μεταξύ άλλων την ενίσχυση με νοσοκομειακό εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Πύργου, την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας, ενώ μίλησε και για την αξιοποίηση της Αρχαίας Ολυμπίας και της ευρύτερης περιοχής με αφορμή και τον κλασσικό Μαραθώνιο.

Ακόμη επανέλαβε τις θέσεις του για την πράσινη ανάπτυξη, την αγροτική παραγωγή και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Toν Πρωθυπουργό προλόγισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευκαιρία που δίνεται στους πολίτες να δουλέψουν όλοι μαζί προκειμένου να αλλάξει η μοίρα της Δυτικής Ελλάδας, μέσω της νέας "Καλλικρατικής" Περιφέρειας  και με πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων του τόπου.

Εμείς θα περιορίσουμε τον σχολιασμό μας στην ευχή όσα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργος σήμερα αλλά και κατά το παρελθόν για τον τόπο μας να 'χουν γίνει πράξη την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την Ηλεία. Κι ελπίζουμε να μας επισκεφθεί σύντομα.
ηλεία τώρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...