Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αστέρας - Ξάνθη: Να φύγετε, να πάτε αλλού…

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα (ανατροπή, γκολ, αποβολές, πολλές φάσεις, ένταση και πάθος) ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε για ακόμη μία φορά φέτος στην έδρα του... 2-1 από την SKODA Ξάνθη. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δεν έχει καταφέρει να νικήσει φέτος στο "σπίτι" της, κι αν υπάρχει ένα τραγούδι που περιγράφει εύστοχα την κατάστασή της, είναι το… άσμα ασμάτων «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο».

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Ακρίτες, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Μπαστία στο 14’. Στο 32΄ ο Κατόνγκο ισοφάρισε για την ομάδα του, ενώ ο -εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι- Μαρσελίνιο, κέρδισε πέναλτι στο 40’, το εκτέλεσε εύστοχα ο Κιντάνα και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή.

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες από το 54’. Ο Τζάκι είδε πρώτος την κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, τον ακολούθησε ο Αργυρόπουλος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επειδή διαμαρτυρήθηκε.

Έντονες οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Βλάχου μετά το τέλος της αναμέτρησης.
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...